Online inschrijven Uw vraag of reactie

Bel direct:
Zoetermeer 079 - 792 00 00

Rijswijk 070 - 394 40 80
Hoofddorp 023 - 792 00 27

De Tandartsenkliniek

Tandarts Zoetermeer

Moderne tandartspraktijk in centrum van Zoetermeer

De Tandartsenkliniek Zoetermeer is de moderne tandartspraktijk gevestigd in hartje centrum van Zoetermeer. Wij zijn gevestigd in het Beautyhart aan de Amsterdamsstraat 3 te Zoetermeer. De tandartspraktijk ligt midden in het centrum met parkeerplaatsen direct voor de deur! Ook voor mensen die reizen met het openbaar vervoer is dit de meest ideale tandartspraktijk want zowel bus als trein stoppen ook letterlijk voor onze praktijk. Een hoogopgeleid team van tandartsen, implantologen, beugel specialisten en mondhygiënistes bieden iedereen de beste tandheelkundige zorg. 

Bekijk recensies over onze tandartsen

Moderne tandartspraktijk in Zoetermeer

Tandartspraktijk De Tandartsenkliniek maakt gebruik van de meest geavanceerde apparatuur om zo ook de meest moderne behandelmethodes aan te kunnen bieden. Een visie die past bij State of the Art Dentistry.

Schrijf u nu in

Geavanceerde behandelmethodes

Een paar voorbeelden van geavanceerde apparaten en behandelmethodes zijn:

 • Werken met digitale röntgenopnames, zoals digitale sensoren en orthopantogram met cephalometrie.
  Digitaal werken betekent o.a. minder straling, minder lang wachten en makkelijk overleggen van patiëntgegevens aan derden.
 • Werken met microscopen.
  Aangezien De Tandartsenkliniek u alleen hoge kwaliteit tandheelkunde wilt aanbieden, is het noodzakelijk dat we bij ingewikkelde procedures gebruik kunnen maken van een hoge resolutie behandelmicroscoop.
 • Werken met witte vullingen.
  Naast het leveren van goede kwaliteit streeft De Tandartsenkliniek ook naar een hoogwaardig esthetisch resultaat. Een goede compromis is daarom de witte vulling. Goed en mooi!
 • Werken met volkeramiek.
  Wie kent ze niet? Kronen waarbij je een metalen rand ziet als je lacht. Dat behoort nu tot de verleden tijd! De Tandartsenkliniek werkt alleen samen met innovatieve laboratoria die kronen en facings kunnen vervaardigen van volkeramische materialen. Geen metaal meer in het zicht, maar alleen porselein!

Gediplomeerde tandartsen & mondhygiënistes

De Tandartsenkliniek is lid van de NMT, Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde. U wordt bij De Tandartsenkliniek alleen geholpen door gediplomeerd personeel. Zo zijn de tandartsen BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen.

Openingstijden

De Tandartsenkliniek Zoetermeer

Maandag* 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag* 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

* Op maandag en woensdag ook avond behandelingen mogelijk.

Telefonische bereikbaarheid

Voor al uw vragen, meer informatie of het maken van een afspraak is onze tandartspraktijk in Zoetermeer bereikbaar op 079 792 00 00.

Voor spoedgevallen kunt u ons telefonisch bereiken op 079 760 00 67.