LUMMINEERS Facings

De Tandartsenkliniek te Rijswijk, Zoetermeer en Hoofddorp kan uw hele verschijning pijnloos transformeren met LUMINEERS. Lachen zal na de behandeling een vrolijke en aangename ervaring zijn en niet langer meer belastend en pijnlijk. De nadelen van facings behoren tot de verleden tijd. LUMINEERS is de nieuwste behandeltechniek waarmee u eenvoudig witte, mooie tanden krijgt.

Voor & na foto’s van stralende patiënten

Facings voor een stralende lach en blijvend witte tanden

Met LUMINEERS facings hebben wij de nieuwste behandeltechniek op gebied van facings in huis, waarbij u uw glimlach niet langer hoeft te verbergen… en u hoeft niet lange, ongemakkelijke procedures te verduren om uw glimlach aan de wereld te laten zien.

Composiet facings & porseleinen facings

De tandarts van Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer zal tijdens het eerste consult uw gebit deskundig onderzoeken en u het beste advies geven voor het plaatsen van facings over uw tanden. Op basis hiervan kiest de tandarts de voor u beste facings. Dit kunnen naast lumineers facings ook composiet of porseleinen facings zijn. Eén ding weet u na de behandeling zeker: U gaat bij ons de deur uit met een stralend nieuw gebit!

De Tandartsenkliniek biedt met LUMINEERS facings:

  • Een pijnloze procedure, waarbij er niet verdoofd en geboord hoeft te worden.
  • Ongevoelige resultaten, omdat er geen of nauwelijks tandweefsel wordt opgeofferd.
  • Permanent witte resultaten, zonder dat de kleur in de toekomst donkerder wordt.
  • Een snel en gemakkelijk proces, want je hebt geen tijdelijke voorzieningen nodig en je bent na 2 eenvoudige zittingen klaar.