Het team

Tandarts RijswijkDeskundig team voor tandheelkundige zorg

Bij De Tandartsenkliniek werken alleen gediplomeerde en Nederlandstalige tandartsen. Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd. Zo bent u beschermd tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. De kwaliteit van de tandheelkundige zorg wordt hiermee bewaakt en u heeft hierdoor duidelijkheid over de bevoegdheid van onze tandartsen.

Tandarts-Implantoloog Drs. Mounir el Battioui Msc.

BIG geregistreerd, en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Tandarts-Implantoloog Mounir is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam met als specialisatie restauratieve tandheelkunde.

Hij heeft zich hierna verdiept in de implantologie en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Dit betekent dat hij gespecialiseerd is in het plaatsen van tandheelkundige implantaten. Dit zijn kunstwortels, meestal van titanium, die in de kaak worden geplaatst en in het eigen bot vastgroeien. Een nieuwe en solide basis voor de verdere opbouw van uw gebit.

Bovendien kan Mounir dankzij postacademisch onderwijs op het gebied angstbegeleiding, tandvleesproblematiek en esthetische tandheelkunde bij de patiënt, van jong tot oud, alle behandelingen uitvoeren die de moderne tandheelkunde te bieden heeft.

Tevens heeft Mounir diepgaande kennis op het gebied van orthodontie. Deze heeft hij opgedaan door het volgen van tal van specialistische cursussen in binnen- en buitenland. Hierdoor is tandarts Mounir bekwaam in het plaatsen van beugels.

Tandarts Matthijs van der Wel Msc.

BIG geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Tandarts Matthijs is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam met als specialisatie parodontologie. Hierdoor is Matthijs op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en behandelingen op het gebied van problemen in de tandomringende weefsels. Daarnaast is Matthijs algemeen praktiserend tandarts, wat inhoudt dat hij alle behandelingen binnen de moderne tandheelkunde uit kan voeren.

Tandarts Saïda el Harbachi Msc.

BIG geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Tandarts Saïda is na haar VWO tandheelkunde gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). In het laatste jaar heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van esthetische tandheelkunde en in juni 2013 is zij cum laude afgestudeerd. Ze heeft een brede interesse binnen de tandheelkunde en kwaliteit vindt zij erg belangrijk. Daarnaast is zij algemeen praktiserend tandarts, wat inhoudt dat zij alle behandelingen binnen de moderne tandheelkunde kan uitvoeren.

Tandarts-Implantoloog Drs. Mostafa Omar

BIG geregistreerd en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.

Implantoloog Omar is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam met als specialisatie Parodontologie. Hierna heeft hij zich op de Universiteit van Gent gespecialiseerd op gebied van Implantologie. Heeft u een implantaat nodig, dan is hij onze specialist.

Onze andere mondzorg specialisten zijn:

  • Tandartsassistente Zoubida el Ayachi
  • Preventieassistente Samantha Gout
  • Mondhygiëniste Sandra Kroon
  • Praktijkmanager Nabila el Majjaoui
  • Receptioniste Mariam Allouch