Jeugdtandarts in Rijswijk en Zoetermeer

Jeugdtandarts : Een Avontuurlijk Tandartsbezoek voor Kinderen!

Jeugdtandarts in Rijswijk en Zoetermeer bij De Tandartsenkliniek: Kindvriendelijke zorg aangepast aan de belevingswereld van kinderen.

  • Gespecialiseerde jeugdtandarts die zich richt op kinderen.
  • Pedagogische aanpak Behandelingen worden aangepast aan kinderen.
  • Boeiende jeugdtandartsbezoeken: Comfortabel en leerzaam.

Voorbereiding op de Jeugdtandarts: Tips voor een Stressvrij Tandartsbezoek voor Kinderen in Rijswijk en Zoetermeer

Voordat u met uw kinderen naar de jeugdtandarts in Rijswijk of  naar Tandarts Zoetermeer gaat, is het een goed idee om ze eerst over een bezoek aan de tandarts te vertellen. Via de website van De Tandartsenkliniek kunt u een speciale folder downloaden waar precies in staat vermeld, hoe u dat het beste kunt aanpakken. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om uw kind eerst een keertje mee te nemen wanneer u zelf naar de tandarts gaat.

Aan het einde van het bezoek, kan uw kind dan even op de behandelstoel zitten, wat natuurlijk erg spannend is. Dan kunt u samen met de tandarts vertellen dat de jeugdtandarts in Rijswijk of Zoetermeer de volgende keer misschien ook eventjes in zijn of haar mond gaat kijken. Op die manier is het al heel wat minder eng, dan wanneer u dit niet zou doen. Het kind heeft immers al een beetje een beeld kunnen vormen over een behandeling bij de jeugdtandarts.

Hierdoor zal hij of zij een stuk rustiger met u mee gaan dan wanneer hij of zij overvallen zou worden. Ook kunt u een dag van tevoren een verhaaltje voorlezen of een tekenfilm laten zien over een bezoek aan de tandarts.

Vroege Tandartsbezoeken: Zorg voor het Melkgebit bij Jeugdtandarts

Het slimste is om vanaf ongeveer twee jaar, uw kind mee te nemen voor een jaarlijkse controle bij de jeugdtandarts in Rijswijk en Zoetermeer. Dan zijn namelijk de tanden van het melkgebit al verschenen. Dit melkgebit is een gebit dat goed onderhouden dient te worden.

Gaatjes en dergelijke zijn voor kinderen vaak vele malen vervelender dan voor volwassenen. Een gelukkig kind heeft een gezond gebit.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.