fbpx

Keramische inlays laten plaatsen

kegeltanden na
Kegeltanden correctie
31 januari 2016
klikprothese na
Klikprothese laten plaatsen
31 januari 2016

Keramische inlays laten plaatsen

keramische inlays laten plaatsen rijswijk

Metalen inlays vervangen door keramische inlays

“Ik heb onlangs mijn metalen inlays laten vervangen door keramische inlays. Ik heb vroeger veel geld uit moeten geven aan deze gouden inlays maar deze sprongen er esthetisch negatief uit. De Tandartsenkliniek is met de nieuwe tandheelkundige technieken in staat geweest om deze lelijke inlays te vervangen door moderne volkeramische inlays.

“De esthetische tandheelkunde heeft mijn gebitsprobleem verholpen.”

Ik ben erg blij dat De Tandartsenkliniek de nieuwste technieken binnen de tandheelkunde beheerst, om mij zo van mijn esthetische gebitsprobleem af te helpen.”

Met oude metalen inlay
Met nieuwe keramische inlay
WhatsApp App ons