fbpx

Klikprothese laten plaatsen

keramische inlays laten plaatsen rijswijk
Keramische inlays laten plaatsen
31 januari 2016
facings-tanden-bleken-zoetermeer-na
Facings plaatsen en tanden bleken
31 januari 2016

Klikprothese laten plaatsen

klikprothese na

Metalen inlays vervangen door keramische inlays

“Ik heb onlangs mijn metalen inlays laten vervangen door keramische inlays. Ik heb vroeger veel geld uit moeten geven aan deze gouden inlays maar deze sprongen er esthetisch negatief uit. De Tandartsenkliniek is met de nieuwe tandheelkundige technieken in staat geweest om deze lelijke inlays te vervangen door moderne volkeramische inlays.

“De esthetische tandheelkunde heeft mijn gebitsprobleem verholpen.”

Ik ben erg blij dat De Tandartsenkliniek de nieuwste technieken binnen de tandheelkunde beheerst, om mij zo van mijn esthetische gebitsprobleem af te helpen.”

Voor de behandeling
Na de behandeling
WhatsApp App ons