fbpx

Kroon laten plaatsen in bovenkaak

tandartspraktijk de tandartsenkliniek
Composiet facings patiënt Rijswijk
31 januari 2016
implantaat bovenkaak everon tandartsenkliniek rijswijk na
Implantaat plaatsen in bovenkaak
31 januari 2016

Kroon laten plaatsen in bovenkaak

kroon laten plaatsen in bovenkaak egbert na

Tevreden over mijn nieuwe tandarts in Zoetermeer

“Een andere woonplaats betekent ook een andere tandarts. Dat is mij de afgelopen 70 jaar een keer of zes overkomen. Omdat de zesde tandarts zijn tandartspraktijk beëindigde moest ik op zoek naar een geschikte zevende. Een bloemlezing van goede en minder goede ervaringen laat ik achterwege, maar die ervaringen hadden wel als resultaat een kritische houding tegenover tandarts Mounir van De mondzorgspecialist in Zoetermeer.

Mijn meest recente ervaring met mijn nieuwe tandarts betreft een door tandarts nummer zes geplaatste kroon, die door hem al een keer of drie opnieuw was vastgezet. Begin januari liet die kroon het opnieuw afweten, naar mijn mening omdat hij rechtstreeks zat gekit op een volkomen vlak gefreesde wortel en de kroon de vorm had van een scheurkies van een carnivoor in plaats van een kies van een alleseter en daardoor teveel zijdelings werd belast tijdens het kauwen.

Een nieuwe kroon met versterkte opbouw

De bevestiging van de vervangende nieuwe kroon bestaat uit een glasvezel versterkte opbouw op de bestaande wortel en een daarover geplaatste kroon. Om niet alleen afhankelijk te zijn van de sterkte van de genoemde opbouw, is de nieuwe kroon na een tandvleescorrectie rondom ook direct aan de wortel bevestigd. Ik ben nu een kroon rijker met een doordacht geconstrueerde bevestiging in plaats van een simpele en te zwak gebleken vlakke lijnverbinding. De nieuwe kroon staat netjes in het gelid met de andere kiezen en heeft exact de juiste kleur.

“Ik heb vertrouwen in de kennis en kunde van mijn nieuwe tandarts.”

Al met al ervaringen die maken dat mijn kritische houding plaats heeft gemaakt voor vertrouwen in de kennis en kunde van mijn tandarts en ik zonder twijfels plaats neem in de behandelstoel.”

Egbert – Zoetermeer

Voor het plaatsen van de nieuwe kroon
Na het plaatsen van de nieuwe kroon
WhatsApp App ons