Mondhygiënist Rijswijk

Omdat ook uw gebit af en toe iets extra’s verdient

Naast bezoeken aan uw reguliere Tandarts, kun u er ook voor kiezen om af en toe een afspraak te maken bij de Mondhygiënist Rijswijk. De Mondhygiënist is er om tand- en tandvleesproblematiek te voorkomen. De Mondhygiënist kan u voorzien van professioneel en betrouwbaar advies om dit soort problematiek te voorkomen. Ook kan hij of zij een behandeling uitvoeren wanneer u bepaalde risico’s loopt of wanneer u erg ontevreden bent over de staat van uw gebit.Mondhygiënist Rijswijk

Wat doet een Mondhygiënist?

Een Mondhygiënist Rijswijk onderzoekt de conditie van uw tandvlees, tanden en kiezen. Gebaseerd op de resultaten die worden gevonden, zal u advies ontvangen over de juiste verzorging van uw gebit. Ook kan de Mondhygiënist Rijswijk bepaalde behandelingen uitvoeren. Hieronder vallen bijvoorbeeld het verwijderen van tandsteen en aanslag en het aanbrengen van fluoride of sealant om uw tanden te beschermen. De Mondhygiënist Rijswijk kan verder vullingen polijsten, kleine gaatjes behandelen, uw tanden bleken en de worteloppervlakken reinigen. Door een regelmatig bezoek aan de Mondhygiënist Rijswijk, blijft uw gebit in topconditie.
Wilt u een afspraak maken bij de Mondhygiënist Rijswijk? U kunt nu direct digitaal aanmelden bij De Tandartsenkliniek. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om een afspraak te maken. Voor meer informatie kunt u ook op onze website kijken. Hier staat meer informatie over het hoe en wat van de Mondhygiënist Rijswijk. Ook kunt u hier informatie verkrijgen over andere behandelingen die worden uitgevoerd in De Tandartsenkliniek.

Afspraak

U kunt zowel in de avonden als op zaterdagen een afspraak maken bij De Tandartsenkliniek in Rijswijk. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar als het persoonlijk vervoer. Bovendien kunt u gratis parkeren in de buurt van de Tandarts Rijswijk. Nadat u aankomt kunt u comfortabel en ontspannen wachten op uw afspraak in onze moderne en gezellige wachtkamer. Daar zal u niet eens voelen dat u aan het wachten bent.