Mondhygiëniste Rijswijk

Mondhygiëniste Rijswijk

Voor de beste zorg gaat u naar de Mondhygiëniste Rijswijk

Soms verdient uw gebit net iets extra’s. Het kan zijn dat de bescherming van uw tanden en kiezen niet goed genoeg is door alleen goed te poetsen. Of dat u bang bent voor vervelende geurtjes terwijl u ademt en praat. Ook kan het zijn dat u last hebt van gevoelig tandvlees of gevoelige tanden. Dat is heel vervelend. De Mondhygiëniste Rijswijk van de Tandartsenkliniek kan u verder helpen.

Om een afspraak te maken bij de Mondhygiëniste Rijswijk, hoeft u niet te wachten op een doorverwijzing van uw reguliere Tandarts. U kunt namelijkMondhygiëniste Rijswijk gewoon snel en gemakkelijk een afspraak maken. Dit kan telefonisch, maar online kan ook. Dit is sneller en efficiënter voor zowel uzelf als voor de praktijk. Afspraken kunnen worden ingeplant op kantoortijden, maar ook daar buiten. Zo kunt u naar de Mondhygiëniste Rijswijk wanneer u dat uitkomt.

Een Mondhygiëniste is er om uw te helpen ernstige problematiek met uw tanden, kiezen en tandvlees te voorkomen. Zij kan u voorzien van professioneel en persoonlijk advies betreft gebitsverzorging. Ook kan de Mondhygiëniste Rijswijk u helpen door het uitvoeren van kleine ingrepen. De Mondhygiëniste Rijswijk is bevoegd om kleine gaatjes te vullen en de worteloppervlakken te reinigen. Ook zal ze uw tanden kunnen bleken, tandplak, tandsteen en aanslag kunnen verwijderen en u een behandeling kunnen geven met fluoride of sealing. Verder is het mogelijk dat ze onder toezicht van een Tandarts Rijswijk verdere behandeling uitvoert, zoals het maken van röntgenfoto’s en het toedienen van een plaatselijke verdoving.

Naast afspraken met de Reguliere Tandarts Rijswijk en de Monhygiëniste Rijswijk, kun u ook spraken maken bij andere Artsen en Specialisten. Hier heeft u echter wel een doorverwijzing van uw eigen tandarts voor nodig. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem contact met ons op.