Normale Behandelingen Rijswijk

Een persoonlijke benadering bij iedere behandeling

Wat zijn Normale Behandelingen Rijswijk

normale behandelingen rijswijkOnder Normale Behandelingen Rijswijk kunnen alle behandelingen worden verstaan die door een van de reguliere Tandartsen van de Tandartsenkliniek worden uitgevoerd. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Jaarlijkse Preventieve Controle, het vullen van gaatjes en het behandelen van ontstoken tandvlees en wortelkanaalbehandelingen. Voor vele andere Tandheelkundige diensten, zoals de Orthodontie, de Angsttandarts, de Kindertandarts en de Implantoloog, hebben wij gecertificeerde specialisten in dienst.

Een Jaarlijkse controle is een tandartsbezoek dat u een keer per jaar uitvoert. Deze controle houdt in dat de Tandarts uw gebit gaat controleren op eventuele gaatjes, ontstekingen en andere onregelmatigheden waarvoor u eventuele vervolg Normale Behandelingen Rijswijk zou moeten bezoeken. Ook kan het zijn dat de Tandarts u doorverwijst naar een specialist.

Tijdens de Normale Behandelingen Rijswijk kan het voorkomen dat de Tandarts speciale apparatuur gebruikt, om uw gebit en kaak te onderzoeken. De Tandarts maakt bijvoorbeeld gebruik van digitale röntgen apparatuur, waar minder straling bij vrij komt en het minder lang duurt voordat de foto’s beschikbaar zijn. Dat betekent dus dat er nu minder lange wachttijden zijn tijdens Normale Behandelingen Rijswijk.

Alle Tandartsen van De Tandartsenkliniek zijn gecertificeerd en geregistreerd bij diverse Nationale instanties. Alle Tandartsen staan BIG en KRT geregistreerd bij de overheid. Dit houdt in dat zij allen beschikken over de juiste opleidingen tot Tandheelkundige. Daarbovenop blijven zij zich continue ontwikkelen in hun veld, zodat ze blijven meegroeien met de nieuwste technieken en materialen. Zo krijgt u bij De Tandartsenkliniek altijd de beste Behandeling voor uw gebit.

Voor meer Informatie over Normale Behandelingen Rijswijk Bij de Tandartsenkliniek, kijkt u op onze website. U kunt u direct digitaal aanmelden voor een afspraak. U zal in dat geval zo spoedig mogelijk geholpen worden. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Ook deze zijn van harte welkom en kunt u zowel digitaal als telefonisch aan ons doorgeven.