Een persoonlijke benadering bij iedere behandeling

Van Preventie tot Specialistische Zorg

Van Controles tot Specialistische Zorg: Onze Tandartsen Krijgen U Weer Lachend!

  • preventieve controles tot het behandelen van ontstoken tandvlees, wij bieden een breed scala aan tandheelkundige diensten.
  • gecertificeerde specialisten voor orthodontie, angstbehandelingen, kindertandheelkunde en implantologie.
  • jaarlijkse controles, vullingen en wortelkanaalbehandelingen uit.

Tandartscontrole en Geavanceerde Apparatuur: Snellere en Veilige Behandelingen

Een jaarlijkse controle is een tandartsbezoek dat u een keer per jaar uitvoert. Deze controle houdt in dat de tandarts uw gebit gaat controleren op eventuele gaatjes, ontstekingen en andere onregelmatigheden. Wanneer hier een vervolg op nodig is kunt u hier een nieuwe afspraak voor inplannen. Het kan ook zijn dat de tandarts u doorverwijst naar een specialist.

Tijdens de normale behandelingen in Rijswijk of Zoetermeer kan het voorkomen dat de tandarts speciale apparatuur gebruikt, om uw gebit en kaak te onderzoeken. De tandarts maakt bijvoorbeeld gebruik van digitale röntgen apparatuur.

Hierbij komt minder straling bij vrij. Tevens duurt het minder lang voordat de foto’s beschikbaar zijn. Dat betekent dus dat er nu minder lange wachttijden zijn tijdens de normale behandelingen in Rijswijk en Zoetermeer. maak hier een bijpassend kopje bij

Gecertificeerde Tandartsen voor Uw Beste Gebitszorg: Contacteer Ons Vandaag Nog!

Alle tandartsen van De Tandartsenkliniek zijn gecertificeerd en geregistreerd bij diverse nationale instanties. Alle tandartsen staan BIG en KRT geregistreerd bij de overheid. Dit houdt in dat zij allen beschikken over de juiste opleidingen tot tandheelkundige. Daarbovenop blijven zij zich continue ontwikkelen in hun veld, zodat ze blijven meegroeien met de nieuwste technieken en materialen. Zo krijgt u bij De Tandartsenkliniek altijd de beste behandeling voor uw gebit.

Voor meer informatie over de normale behandelingen in Rijswijk en Zoetermeer bij de Tandartsenkliniek, kijkt u op onze website. U kunt u direct digitaal aanmelden voor een afspraak. U zal in dat geval zo spoedig mogelijk geholpen worden. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Ook deze zijn van harte welkom en kunt u zowel digitaal als telefonisch aan ons doorgeven.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.