Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Vanaf welke leeftijd moet je kind naar de tandarts?
29 juni 2019
5 dingen waar veel mensen bang voor zijn (fobie)
29 augustus 2019

Op vakantie? Hier moet je aan denken!

Op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Dat is vooral een erg leuk vooruitzicht! Misschien ga je eindelijk naar die droombestemming of hou je het lekker bij waar je altijd naartoe gaat.. Waar je ook naartoe gaat, het is altijd handig om een lijstje van tevoren te maken met dingen die je mee moet nemen of waar je aan moet denken. Wij hebben het op een rijtje gezet

Inpaklijstjes

Inpaklijstjes zijn een must have als je op vakantie gaat. Al schrijf je op dat je je bikini of zwembroek moet meenemen (natuurlijk gaat die mee). Het is goed om alles op een rijtje te hebben. Dan hoef je tijdens het inpakken alleen nog maar het lijstje af te werken. En afstrepen maar! Je kunt overal liljstjes vinden die je kunt gebruiken als referentie. Ga je backpacken? Zoek dan een backpack inpaklijst. Strandvakantie? Dan zoek je naar die lijst.

Spik en span

Veel mensen hebben dit, je wilt dat je huis helemaal op orde is voordat je op vakantie gaat. En gelijk heb je! Zorg dat alle wasjes gedraaid zijn, dat het lekker schoon is en dat je de planten en je post laat verzorgen door familie, vrienden of de buren.

Rekeningen betaald?


Dit kan nog eens voor komen. Je moet nog een rekening betalen en die moet je overmaken tijdens je vakantie. Zorg dat je deze betaling alvast in planned in de agenda van je bankrekening. Zo hoe je je daar niet mee bezig te houden tijdens je vakantie.

Bezoek de tandarts voordat je op vakantie gaat

Mocht je voor een langere tijd weggaan, zorg er dan ook voor dat iedereen weer een bezoekje heeft gebracht aan de tandarts. Je wilt niet met tandproblemen op je vakantiebestemming zitten! Zorg dat je dit ruim van tevoren in planned, zodat je nog eventueel terug kunt komen voor een behandeling mocht dit nodig zijn.

Ben je op zoek naar een goeie tandarts? Dan kun je je bij Tandarts Rijswijk en Zoetermeer aanmelden. De Tandartsenkliniek staat voor je klaar. Of je nu voor een controle komt of echt met een tandprobleem. Je kunt terecht bij de specialisten van De Tandartsenkliniek.

WhatsApp WhatsApp ons