Orthodontie in Rijswijk en Zoetermeer

Tanden en kiezen rechtzetten bij Orthodontie Rijswijk en Zoetermeer

orthodontist rijswijk beugelWanneer u last heeft van scheve tanden en kiezen, kunt u het beste een afspraak maken bij de Orthodontie in Rijswijk of Zoetermeer. Hiervoor heeft u wel eerst een doorverwijzing nodig van uw tandarts. Indien u al patiënt bent bij De Tandartsenkliniek, veranderd er weinig voor u. Bij De Tandartsenkliniek zitten bijna alle vormen van tandheelkundige hulp verenigd onder één dak. Zo kunt u gemakkelijk van de ene naar de andere dienst, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele veranderingen. U blijft gewoon in uw vertrouwde praktijk met uw vertrouwde artsen en specialisten.

De orthodontie in Rijswijk en Zoetermeer is een beugelspecialist. Dat betekent dat deze voor u persoonlijk een beugel op maat kan maken. Een beugel is nodig wanneer u last heeft van scheve tanden en kiezen. Die zijn niet alleen niet mooi om te zien, maar maken uw gebit ook zeer kwetsbaar, waardoor er eerder problemen ontstaan dan bij tanden en kiezen die recht staan. De orthodontie houdt zich dus bezig met het optimaliseren van uw kaken, tanden en kiezen.

Orthodontie Rijswijk en Zoetermeer is een hoogopgeleide en gespecialiseerde tandarts. Hij is voorzien van diverse diploma’s, erkenningen en registraties. De Orthodontie is onder andere BIG en KRT geregistreerd. Deze registers zijn van de Nederlandse overheid, en zijn alleen toegankelijk voor artsen die over de juiste certificaten en kwaliteiten beschikken. Ook is de orthodontie in Rijswijk en Zoetermeer aangesloten bij diverse organisaties die hem helpen om te blijven ontwikkelen. Bijna dagelijks komen er vernieuwingen op het gebied van tandheelkunde, en het is voor onze orthodontie belangrijk om die bij te houden. Zo bent u gegarandeerd voor de best mogelijke zorg voor uw tanden, kiezen en kaak.

Wanneer u binnen komt bij de orthodontie medewerker, zal hij u eerst vertellen wat er gaat gebeuren. Daarna start hij de behandeling. Meer informatie over deze behandeling, kunt u vinden op onze website. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer en email adres bij onze contact gegevens. Langskomen kan natuurlijk ook. De Tandartsenkliniek is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als het persoonlijk vervoer. Voor wie het liefst met de auto komt, is er een mogelijkheid tot gratis parkeren.

Nieuwsgierig naar de tarieven? Deze staan overzichtelijk en duidelijk op onze website vernoemd. Wilt u weten of uw behandeling wordt vergoed, dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering.