Tandarts Rijswijk en Zoetermeer

Topkwaliteit Tandheelkunde bij De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer

Top Tandheelkunde in Rijswijk en Zoetermeer bij De Tandartsenkliniek

  • Leidinggevende Tandheelkunde in Nederland.
  • Vertrouw op Ons Ervaren Team.
  • Uw Betrouwbare Tandarts in Rijswijk en Zoetermeer.

Uw Weg naar een Stralende Glimlach: Onze Specialisten en Hoogwaardige Behandelingen

Wij bezitten specialisten die sterk zijn in vele verschillende gebieden. Zo kunnen wij u van een rijke diversiteit aan hoogwaardige behandelingen voorzien.

Tandarts Rijswijk en Zoetermeer beschikt namelijk over kinder- en jeugdtandartsen, tandartsen gespecialiseerd in patiënten met serieuze angstklachten, cosmetisch gerichte tandartsen, implantologie, endologie en orthodontie.

Welke behandeling u ook verlangt, bij De Tandartsenkliniek kunt u rekenen op een zeer aangename ervaring en vriendelijke, geduldige behandelaars.

Vertrouwen in Kwaliteit en Toegankelijkheid: Onze Accreditaties, Locatie, en Verzekeringsinformatie

De Tandartsenkliniek is aangesloten en geregistreerd bij diverse verenigingen en instanties. Al onze artsen en specialisten zijn BIG geregistreerd.

Dat betekent dat zij officieel bij de overheid geregistreerd staan als vakkundige en bevoegde gezondheidswerkers. Ook is De Tandartsenkliniek aangesloten bij het NVOI, de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie.

Een vereniging die het tandartsen vak niet alleen beschermt en opkomt voor de belangen van tandartsen, maar er ook voor zorgt dat tandartsen zich blijven ontwikkelen. Zo krijgt u de beste en meest moderne hulp die er bestaat.

De Tandartsenkliniek in Rijswijk ligt direct aan de grens met Den Haag en is gemakkelijk te bereiken per de auto. Ook is er de mogelijkheid tot gratis parkeren. Het openbaar vervoer is ook een uitstekende manier om bij onze kliniek te komen. Zowel tram 17 als bus 23 stoppen namelijk vlak voor de deur.

De Nederlandse regering heeft de nieuwe prijzen voor tandarts diensten in 2016 wettelijk vastgelegd. Welke behandelingen worden vergoed en welke niet, hangt af van uw zorgverzekeraar en verzekeringspakket. U kunt deze informatie gratis opvragen bij uw zorgverzekering.

Heeft u besloten om bij ons in behandeling te gaan of heeft u vragen of opmerkingen? U kunt u nu ook gratis digitaal inschrijven en contact opnemen. U wordt dan vrijwel direct geholpen.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.