Sfeer impressie van de praktijk Rijswijk


Tandarts Rijswijk en Zoetermeer

Uw behandeling bij onze tandarts in Rijswijk en Zoetermeer

Tandarts RijswijkDe Tandartsenkliniek is een van de meest hoog aangeschreven tandheelkundig klinieken van Nederland. Met 2 vestigingen en een zeer betrouwbaar team aan tandheelkundige specialisten, zijn wij leidinggevend in ons vakgebied. Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in Rijswijk of Zoetermeer, dan is De Tandartsenkliniek waarschijnlijk iets voor u!

Wij bezitten specialisten die sterk zijn in vele verschillende gebieden. Zo kunnen wij u van een rijke diversiteit aan hoogwaardige behandelingen voorzien. Tandarts Rijswijk en Zoetermeer beschikt namelijk over kinder- en jeugdtandartsen, tandartsen gespecialiseerd in patiënten met serieuze angstklachten, cosmetisch gerichte tandartsen, implantologie, endologie en orthodontie. Welke behandeling u ook verlangt, bij De Tandartsenkliniek kunt u rekenen op een zeer aangename ervaring en vriendelijke, geduldige behandelaars.

De Tandartsenkliniek is aangesloten en geregistreerd bij diverse verenigingen en instanties. Al onze artsen en specialisten zijn BIG geregistreerd. Dat betekent dat zij officieel bij de overheid geregistreerd staan als vakkundige en bevoegde gezondheidswerkers. Ook is De Tandartsenkliniek aangesloten bij het NVOI, de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie. Een vereniging die het tandartsen vak niet alleen beschermt en opkomt voor de belangen van tandartsen, maar er ook voor zorgt dat tandartsen zich blijven ontwikkelen. Zo krijgt u de beste en meest moderne hulp die er bestaat.

De Tandartsenkliniek in Rijswijk ligt direct aan de grens met Den Haag en is gemakkelijk te bereiken per de auto. Ook is er de mogelijkheid tot gratis parkeren. Het openbaar vervoer is ook een uitstekende manier om bij onze kliniek te komen. Zowel tram 17 als bus 23 stoppen namelijk vlak voor de deur.

De Nederlandse regering heeft de nieuwe prijzen voor tandarts diensten in 2016 wettelijk vastgelegd. Welke behandelingen worden vergoed en welke niet, hangt af van uw zorgverzekeraar en verzekeringspakket. U kunt deze informatie gratis opvragen bij uw zorgverzekering.

Heeft u besloten om bij ons in behandeling te gaan of heeft u vragen of opmerkingen? U kunt u nu ook gratis digitaal inschrijven en contact opnemen. U wordt dan vrijwel direct geholpen.

 

Een sfeervolle wachtkamer

Bladeren, kijken, lezen... wachten is minder erg met een blad in de hand. Verrassend of vertrouwd, voor iedere patiënt is er wel een aansprekend magazine te vinden.

De wachtkamer in onze tandartspraktijk is geen ondergeschoven kindje. Planten, bloemen, verlichting en speelse interieurelementen maken de ruimte een prettige plek om even te wachten.

Met een stapeltje tijdschriften bieden wij u de mogelijkheid om even de gedachten te verzetten en daardoor zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel plaats te nemen.
tandarts rijswijk

De Wachtkamer