Tandarts Zoetermeer

Sfeer impressie van de praktijk Zoetermeer


Tandarts Zoetermeer

Direct geholpen door onze tandarts in Zoetermeer

billionphotosKiespijn en andere orale klachten kunnen een ware hel zijn. Pas als er iets mis is, merken we hoe veel we onze mond gebruiken, bijvoorbeeld met het eten en tijdens communicatie.  Cariës of een ontstoken wortelkanaal zijn de meest voorkomende problemen waar Tandarts Zoetermeer dagelijks mee te maken krijgt. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kwalen en aandoeningen die zich in onze mond kunnen voordoen.

Het kan lastig zijn om naar de tandarts in Zoetermeer te gaan als u nog nooit eerder geweest bent, slechte ervaringen bij voorgaande tandartsen of gewoon doodsbang bent voor pijn. Elke tandarts in de Tandartsenkliniek weet dit. Zij zorgen er dan ook voor dat u van held op sokken veranderd in iemand die zo de stoute schoenen aantrekt. Een tandartsbezoek lijkt beangstigend, maar dat is het niet. Zeker niet nu vrijwel alle behandelingen pijnloos uit te voeren zijn. Elke tandarts is uitermate vriendelijk en begripvol, zodat zij u met veel geduld en toewijding professioneel van dienst kunnen zijn.
Iedere tandarts in de Tandartsenkliniek is hoogopgeleid en gediplomeerd in zijn of haar vakgebied. Ook zijn de tandartsen in diverse keurmerken en kwaliteitsregisters genoemd. Zo zijn de tandartsen in de Tandartsenkliniek onder andere BIG en NVOI geregistreerd. Het BIG is van de overheid, en is bedoeld om patiënten te beschermen tegen ondeskundigheid en medische missers. Bij het BIG staan alleen behandelaars geregistreerd die volledig gediplomeerd en erkend zijn in hun vakgebied. Het NVOI is een vereniging voor Tandheelkundigen die ervoor zorgt dat alle bij haar aangesloten behandelaars zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo kunnen wij bij de Tandartsenkliniek u verzekeren van alleen de allerbeste behandelingen.

Elke patiënt die een behandeling krijgt van een tandarts in de Tandartsenkliniek, vertrekt met een voldaan en gelukkig gevoel. Recensies van veel van onze patiënten kunt u terug lezen onder het kopje ‘Reacties’.
Wilt u ook ervaren met hoeveel toewijding onze artsen u te woord staan en behandelen? U kunt online of telefonisch contact met ons opnemen via de website. Direct online aanmelden kan natuurlijk ook. U wordt dan zo snel mogelijk geholpen.

 

Een sfeervolle wachtkamer

Bladeren, kijken, lezen... wachten is minder erg met een blad in de hand. Verrassend of vertrouwd, voor iedere patiënt is er wel een aansprekend magazine te vinden.

De wachtkamer in onze tandartspraktijk is geen ondergeschoven kindje. Planten, bloemen, verlichting en speelse interieurelementen maken de ruimte een prettige plek om even te wachten.

Met een stapeltje tijdschriften bieden wij u de mogelijkheid om even de gedachten te verzetten en daardoor zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel plaats te nemen.
WhatsApp WhatsApp ons