Tandartsenkliniek Rijswijk

Tandartsenkliniek Rijswijk voor uw mondverzorging

Tandartsenkliniek Rijswijk is een professionele kliniek voor bijna alle vormen van mondhygiëne en tandheelkunde. Tandartsenkliniek Rijswijk is een prettige kliniek met bekwame behandelaars die open communicatie voorstaan.

De wachtkamer van Tandartsenkliniek Rijswijk is een prettige en comfortabele ruimte. Er is ook een speciale wachtkamer voor kinderen. Beide wachtkamers zijn ingericht met ook op fysiek en psychologisch comfort. Tandartsenkliniek Rijswijk

Tandartsenkliniek Rijswijk heeft hoogopgeleide artsen en specialisten in dienst die stuk voor stuk bekend staan om hun vriendelijkheid en hun uitmuntende scholing. Elke behandelaar in onze dienst is BIG geregistreerd. BIG registratie gebeurt bij de overheid en kan alleen plaatsvinden indien de behandelaars met de juiste papieren gecertificeerd zijn. Zo wordt u beschermt tegen onbeholpen (medische) blunders. De Tandartsenkliniek is uw reddende engel in het geval van ongeval.
Bij ons kunt u terecht voor een halfjaarlijkse controle voor kinderen en volwassenen. Daarnaast hebben wij ook een zeer ruim assortiment aan andere, meer gespecialiseerde diensten.Zo kunt u bij ons ook een afspraak maken bij de Orthodontie medewerker, Mondhygiënist, voor een Kunstgebit en zelfs voor Cosmetische Tandheelkundige ingrepen, zoals het Bleken van Uw tanden. Heeft u overmatig veel last van zenuwen en angsten alvorens u een bezoek brengt aan de tandarts? De Tandartsenkliniek heeft een speciale Angsttandarts, die u stap voor stap door de behandeling heen zal helpen.

De behandelaars in Tandartsenkliniek Rijswijk wisselen 6 dagen per week tot ‘s avonds laat hun diensten af. Dat betekent dan ook dat de Tandartsenkliniek Rijswijk 6 dagen per week geopend is tot in de avonden. U kunt dus met een gerust hart een afspraak maken buiten uw eigen werktijden. Ook hoeft u geen ingewikkelde procedures door met de school van uw kind, als u een controle of behandeling gaat plannen.
Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, klachten en opmerkingen. Wij behandelen al uw op- en aanmerkingen op een zeer professionele en begripvolle wijze. Samen maken wij uw bezoek aan de Tandarts tot een meer prettige ervaring. Neem contact met ons op.