Tandartskliniek Rijswijk en Zoetermeer

Tandartskliniek Rijswijk en Zoetermeer: in u gespecialiseerd

Bent u niet tevreden met uw huidige tandarts omdat deze te autoritair of te laks is tijdens de behandelingen? Of heeft u nare ervaringen met de tandarts? Onze tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer belooft u een revolutionair nieuwe ervaring op het gebied van Tandheelkunde en Mondhygiëne.Tandartskliniek rijswijk

Tandartskliniek Rijswijk en Zoetermeer heeft gecertificeerde, hoog aangeschreven tandartsen in dienst die zowel algemene als gespecialiseerde behandelingen kunnen uitvoeren. Elke behandelaar in De Tandartskliniek Rijswijk en Zoetermeer is BIG geregistreerd bij de overheid. Dit houdt in dat ze Nationaal officieel erkend zijn als zeer bekwame en bevoegde zorgverleners. Daarnaast is De Tandartskliniek aangesloten bij de NVOI, een organisatie die elke tandheelkundige motiveert tot een carrière vol continue ontplooiing. Zo is De Tandartskliniek altijd up-to-date met de allernieuwste technieken en materialen. Dat is fijn, want de behandelingen worden daardoor steeds efficiënter en aangenamer.

De behandelaars in De Tandartskliniek zijn niet alleen tandartsen. In De Tandartskliniek werken ook orthodontisten, implantologen, mondhygiënistes, kinder– en jeugdtandartsen, Angsttandartsen en zelfs cosmetische tandartsen voor exclusieve behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor elk probleem en elke wens naast de algemene behandelingen.

Alle professionele artsen en specialisten zijn geselecteerd binnen het bedrijf om hun prettige sociale kwaliteiten. Hun vriendelijke houding en geduld zal u op uw gemak laten voelen, zelfs wanneer u misschien erg zenuwachtig bent om langs te komen.

Onze gastvrijheid kunt u niet alleen terug zien in het personeel zelf, ook onze wachtkamers zijn zo ontworpen dat u comfortabel kunt zitten tot u aan de beurt bent. Onze collectie bladen en tijdschriften is zo divers, dat er voor ieder wat wils tussen ligt. Voor kinderen is er een speciale wachtkamer, waar ze met veel plezier kunnen spelen en stoeien.

Bereikbaarheid is voor ons zeer van belang. Daarom zijn wij makkelijk te bereiken in zowel tijd als ruimte. Komt u naar uw afspraak met de auto, dan is er gelegenheid tot gratis parkeren. Bent u met het openbaar vervoer, dan zijn wij ook gemakkelijk vindbaar. 
Wij zijn zes dagen in de week geopend. Door de weeks en op zaterdagen, kunt u snel en gemakkelijk tot in de avonden een afspraak bij ons maken. Wij vragen geen dubbele tarieven op de niet-gangbare tijden.