Tandartspraktijk in Rijswijk en Zoetermeer

Uw Lach, Onze Passie: De Tandartspraktijk in Rijswijk en Zoetermeer

Herstel uw glimlach met De Tandartspraktijk in Rijswijk en Zoetermeer.

  • Gebitsproblemen? Wij Helpen!: van ontstoken wortelkanalen tot halfjaarlijkse controles.
  • Eten Zonder Zorgen: Geniet weer van eten zonder ongemak dankzij onze deskundige zorg.
  • Vertrouwde Tandartspraktijk: hoog aangeschreven specialisten voor een zorgeloze tandartservaring.

 

Handige Aanmeldingsopties: Begin uw tandheelkundige reis met gemak!

Allereerst zult u zich moeten aanmelden bij onze Tandartspraktijk. Daarvoor kunt u natuurlijk persoonlijk langskomen, maar direct online aanmelden is natuurlijk veel handiger. Wanneer u zich online inschrijft, wordt u zo spoedig mogelijk gebeld om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Tijdens de intake zal de behandelaar eerst een gesprekje met u hebben om kennis te maken en een eerste controle uitvoeren. 

Uw Comfort en Gemak Staats Bij Ons Voorop: Een Gastvrije Tandartservaring

Zo is de tandarts meteen op de hoogte van de status van uw gebit en wat u wel en niet wilt in uw behandeling. Het is hierbij van belang dat u aangeeft of u speciale wensen of eisen heeft of dat u bepaalde angsten hebt met betrekking tot bepaalde materialen of soorten behandeling. Zo kan de behandelaar van De Tandartspraktijk perfect inspelen op uw behoeften. Indien u ernstige angstklachten hebt, kunt u namelijk terecht bij de angsttandarts.


Voor kinderen is er een speciale jeugdtandarts aanwezig in de De Tandartspraktijk. Om uw kind voor te bereiden op een bezoek aan de tandarts, kunt u van te voren een informatie folder downloaden van onze website. Hierin staat een pedagogisch verantwoorde handleiding die u stap voor stap uitlegt vanaf welke leeftijd u welke stappen kunt ondernemen. Zo kan uw kind een bezoek aan de tandarts ervaren als een prettige ervaring.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.