Tandartspraktijk Rijswijk en Zoetermeer

Tandartspraktijk Rijswijk en Zoetermeer geneest uw lange tanden

Loopt u op uw tandvlees door problemen met uw gebit? Bent u gedwongen om met lange tanden te eten door een ontstoken wortelkanaal? Of moet u gewoon voor de halfjaarlijkse controle maar stelt u het steeds uit doordat u slechte eerdere ervaringen heeft? De Tandartspraktijk in Rijswijk en Zoetermeer is van alle markten thuis op het gebied van Tandheelkunde. Met een team rijk aan hoog aangeschreven specialisten, is De Tandartspraktijk een van de meest geliefde Tandartspraktijk van Nederland.Tandartspraktijk Rijswijk

Hoe gaat een behandeling in zijn werk bij Tandartspraktijk Rijswijk en Zoetermeer?

Allereerst zult u zich moeten aanmelden bij onze Tandartspraktijk. Daarvoor kunt u natuurlijk persoonlijk langskomen, maar direct online aanmelden is natuurlijk veel handiger. Wanneer u zich online inschrijft, wordt u zo spoedig mogelijk gebeld om een afspraak te maken voor een intake gesprek.
Tijdens de intake zal de behandelaar eerst een gesprekje met u hebben om kennis te maken en een eerste controle uitvoeren. Zo is de tandarts meteen op de hoogte van de status van uw gebit en wat u wel en niet wilt in uw behandeling. Het is hierbij van belang dat u aangeeft of u speciale wensen of eisen heeft of dat u bepaalde angsten hebt met betrekking tot bepaalde materialen of soorten behandeling. Zo kan de behandelaar van De Tandartspraktijk perfect inspelen op uw behoeften. Indien u ernstige angstklachten hebt, kunt u namelijk terecht bij de angsttandarts.
Voor kinderen is er een speciale jeugdtandarts aanwezig in de De Tandartspraktijk. Om uw kind voor te bereiden op een bezoek aan de tandarts, kunt u van te voren een informatie folder downloaden van onze website. Hierin staat een pedagogisch verantwoorde handleiding die u stap voor stap uitlegt vanaf welke leeftijd u welke stappen kunt ondernemen. Zo kan uw kind een bezoek aan de tandarts ervaren als een prettige ervaring.