Tanden Witten Rijswijk

Tanden Witten Rijswijk is dé weg voor een ultieme glimlach

bleken

Door de tijd heen krijgen onze tanden behoorlijk wat te voortduren. Onder meer door alcoholische dranken, roken, koffie/thee, Tandheelkundige ingrepen en medicatie, kunnen onze tanden ook behoorlijk verkleuren. Tanden Witten Rijswijk is daarom dé manier om uw Tanden weer mooi wit te krijgen, zodat uw glimlach weer zelfverzekerd en stralend is.

Wanneer u thuis uw tanden gaat bleken met een doe-het-zelf product, krijgt u zelden het gewenste resultaat. Ook is er een bijzonder grote kans dat het product dat u gekozen heeft leidt tot lelijke en zelfs pijnlijke complicaties en gevoelige tanden. Bovendien is het effect van deze methoden vaak van zeer korte duur, en weegt niet op tegen de prijs die u ervoor betaald. Uw Tanden Witten Rijswijk is de meest effectieve en veilige methode om weer schone witte tanden te krijgen. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale pasta en een ultra-violet lamp. De tint van wit waarnaar gestreefd wordt, zal van te voren in overleg met u worden besproken. Het effect moet zowel realistisch als gewenst zijn. Vrijwel niemand ter wereld heeft hagelwitte tanden, maar een mooie, schone ivoren look wordt altijd optimaal nagestreefd. Tijdens een behandeling Tanden Witten Rijswijk, zal u daarom meerdere malen achter elkaar worden behandeld. Een volledige behandeling is eenmalig en duurt ongeveer een uur. Na afloop van het Tanden Witten Rijswijk, zal de Tandarts u advies meegeven over hoe u de komende uren met uw pas gebleekte gebit moet omgaan. Ook kan het zijn dat u nog een speciaal product mee of aangeraden krijgt om de kwaliteit van de behandeling te optimaliseren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar Tanden Witten Rijswijk? Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of email. Ook kunt u zich direct online inschrijven. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld en zo snel mogelijk verder geholpen.