Tandtechnicus Rijswijk en Zoetermeer

Tandtechnicus in Rijswijk en Zoetermeer: Vervaardigers van Mondmaterialen voor Tandartsen en Specialistische Behandelingen

De Rol van de Tandtechnicus in Rijswijk en Zoetermeer: Leveranciers van Mondmaterialen voor Tandheelkundige Zorg

  • Jaarlijks tandartscontact Regelmatige controles
  • Doorverwijzing naar specialisten: Gespecialiseerde zorg.
  • Belang tandtechnici: Essentieel voor mondmaterialen

De Rol van de Tandtechnicus: Vakkundig Vervaardigen van Persoonlijke Mondproducten

Een Tandtechnicus maakt dus producten die het gebit van patiënten tegemoet komt. Een Tandtechnicus werkt in het Tandtechnisch Laboratorium van De Tandartsenkliniek. Hij gaat aan het werk, nadat hij een opdracht heeft doorgekregen van een tandarts, Tandheelkundig specialist of Kaakchirurg. De opdrachten die de Tandtechnicus binnenkrijgt, zijn vooral om implantaten en protheses te maken. Het is de taak van een Tandtechnicus om deze zo realistisch mogelijk te maken.

Dat wil zeggen dat het namaakproduct niet van het echte lichaamsdeel te onderscheiden mag zijn. De producten die de Tandtechnicus maakt, zijn afhankelijk van de patiënt en dus zeer persoonlijk. Hij maakt zijn producten met toewijding en vakkennis.

Zijn werk is een bijdrage aan een behandeling die uw gebit zou kunnen ondersteunen en corrigeren. Wanneer de tandtechnicus een prothese maakt, vervangt deze zelfs een deel van uw gebit, of zelfs uw hele gebit.

Samenwerking met Onze Tandtechnicus: Voor Maatwerk Tandheelkundige Oplossingen

Onze Tandtechnicus is een fundament om u zo goed mogelijk tot dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld wanneer u een prothese of knarsplaat nodig heeft. Deze heeft u te danken aan onze zeer vakkundige Tandheelkundig specialist.

Wilt u weten wat de Tandtechnicus allemaal nog meer doet en met wie hij nauw samenwerkt? Kijk dan op onze website. Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u deze zowel telefonisch als via een digitaal contactformulier aan ons kwijt. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.