kindertandarts Rijswijk en Zoetermeer

Een Kindvriendelijk Tandartsbezoek bij De Tandartsenkliniek

Voorbereiding op een Kindvriendelijk Tandartsbezoek: Lees onze online folder voor tips over de leeftijd voor jaarlijkse controle, behandelingen en tandverzorging voor kinderen.

  • Kindvriendelijke Voorbereiding: Bereid uw kind op een pedagogisch verantwoorde manier voor op het tandartsbezoek.
  • Leeftijdsadvies en Behandelingen: Ontdek het juiste moment voor de jaarlijkse controle van het kindergebit en beschikbare behandelingen.
  • Tandverzorgingsadvies: Leer hoe u de melktanden van uw kind het beste kunt verzorgen voor een gezonde glimlach.

Kindvriendelijke Omgeving en Deskundige Kinderartsen: De Beste Zorg voor Uw Kinderen

De Tandartsenkliniek heeft de wachtkamers van de praktijk geheel tot kindvriendelijke omgeving gemaakt. Zowel binnen als buiten de praktijk is het mogelijk voor kinderen om lekker te spelen en leren. Op hun beurt of die van hun broertje of zusje wachten, is letterlijk en figuurlijk kinderspel geworden.


De kindertandarts in Rijswijk en Zoetermeer is onder meer KRT en BIG geregistreerd bij de overheid. Zo kunnen wij u de kwaliteit en klantvriendelijkheid garanderen die u en uw kind verdienen. Uw kind wordt dus behandeld door een professionele en betrouwbare arts. Ook is de kinderarts uitstekend met kinderen.

De vriendelijkheid, rust en goede communicatie waarmee de kinderarts zijn jonge patiënten behandeld, is vaak al voldoende om de kinderen met veel plezier naar de praktijk te laten komen.

Gemakkelijk en Snel: Afspraak met de Kindertandarts bij De Tandartsenkliniek

Wilt u een afspraak maken met de kindertandarts bij De Tandartsenkliniek? Dat kan nu ook digitaal! U wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld en zo spoedig mogelijk geholpen. Bellen of persoonlijk langskomen voor een afspraak met de kindertandarts in Rijswijk of Zoetermeer, kan natuurlijk ook.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.