Kindertandarts Rijswijk en Zoetermeer

Op avontuur in de praktijk van kindertandarts Rijswijk en Tandarts Zoetermeer

Voordat u met uw kind een bezoek brengt aan de kindertandarts, is het een goed idee om uw kind eerst goed voor te bereiden. Een plotselinge nieuwe ervaring zou uw kind namelijk nogal angstig kunnen maken. Het is daarom een goed idee om uw kind eerst voor te bereiden op een bezoek aan de kindertandarts in Rijswijk of Zoetermeer. Op de website van De Tandartsenkliniek, vindt u daarom een duidelijke en uitgebreide folder over het hoe en wat van een pedagogisch verantwoorde voorbereiding. Hier staat onder meer in vanaf welke leeftijd u het beste kunt beginnen met de jaarlijkse controle van het jonge kindergebit. Ook leest u hierin wat voor behandelingen er uitgevoerd kunnen worden en waarom een regelmatig bezoek aan de tandarts noodzakelijk is. Bovendien wordt hierin ook een beknopt advies gegeven over de verzorging van uw kind zijn of haar melktanden.Kindertandarts Rijswijk

De Tandartsenkliniek heeft de wachtkamers van de praktijk geheel tot kindvriendelijke omgeving gemaakt. Zowel binnen als buiten de praktijk is het mogelijk voor kinderen om lekker te spelen en leren. Op hun beurt of die van hun broertje of zusje wachten, is letterlijk en figuurlijk kinderspel geworden.
De kindertandarts in Rijswijk en Zoetermeer is onder meer KRT en BIG geregistreerd bij de overheid. Zo kunnen wij u de kwaliteit en klantvriendelijkheid garanderen die u en uw kind verdienen. Uw kind wordt dus behandeld door een professionele en betrouwbare arts. Ook is de kinderarts uitstekend met kinderen. De vriendelijkheid, rust en goede communicatie waarmee de kinderarts zijn jonge patiënten behandeld, is vaak al voldoende om de kinderen met veel plezier naar de praktijk te laten komen.

Wilt u een afspraak maken met de kindertandarts bij De Tandartsenkliniek? Dat kan nu ook digitaal! U wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld en zo spoedig mogelijk geholpen. Bellen of persoonlijk langskomen voor een afspraak met de kindertandarts in Rijswijk of Zoetermeer, kan natuurlijk ook.