Tandarts Zoetermeer voor een mooi en sterk gebit

De Tandartsenkliniek is een van de meest hoog aangeschreven tandheelkundig klinieken van Nederland.

Uw tandarts in Zoetermeer!

Wilt u weten welke behandelingen worden uitgevoerd? Wij hebben de meest voorkomende behandelingen op een rijtje gezet:Op controle


Op controle is altijd verstandig, het liefst minimaal één keer per jaar. Zo weet u of u uw gebit goed schoonhoudt en of er iets aan de hand kan zijn. Meestal is dit niet het geval en kunt u zonder klachten weer naar huis! Maak direct een afspraak.

Kiezen trekken


Soms is het nodig om een kies te trekken. Deze doet pijn of zorgt voor ontstekingen. Een kies trekken is een vrij eenvoudige behandeling, u wordt natuurlijk verdoofd.

Vullingen


Vullingen zijn nodig als u gaatjes heeft bijvoorbeeld. Dan wordt het gaatje opgevuld, zodat u hier geen last meer van heeft.

Wortelkanaalbehandeling


Een wortelkanaalbehandeling is soms echt nodig als een deel van de wortels van uw tand ontstoken of afgestorven is. Eindelijk af van die pijn en gevoeligheid!

Angsttandarts Zoetermeer


Heeft u angst om naar de tandarts te gaan? Wij hebben een angsttandarts in Zoetermeer die u in het gehele proces goed begeleiden. Ook hebben wij een kindertandarts die kinderen op hun gemak stelt tijdens het gehele bezoek.

Tanden bleken


Als uw gebit is verkleurd, door bijvoorbeeld koffie of roken, dan kunt u uw tanden laten bleken. U heeft gelijk een andere uitstraling na de behandeling!

Kronen plaatsen


Een kroon is een omhulsels voor uw oude tand. Deze zorgt ervoor dat de tand er weer als nieuw uitziet! Soms is de tand zo afgestorven of afgebroken, dat een kroon plaatsen de enige oplossing is.

Kunstgebit nemen


Het nemen van een kunstgebit kan een lastige beslissing zijn. Gaat u afscheid nemen van uw eigen gebit? Een kunstgebit zorgt over het algemeen voor meer comfort en u kunt weer van uw eten genieten!

Onze locatie in Zoetermeer

Onze locatie in Zoetermeer zorgt voor een warm welkom! Onze wachtkamer is voorzien van comfortabele stoelen en mooie planten en het speelse interieur zorgt voor een ontspannen sfeer. Met een stapeltje tijdschriften bieden wij u de mogelijkheid om even de gedachten te verzetten en daardoor zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel plaats te nemen.

Zoetermeer ligt in de provincie Zuid-Holland, vlakbij de stad Den Haag. Zoetermeer is makkelijk aan te rijden vanaf de A12. Onze locatie ligt vlakbij de afslag van de A12 (Afslag 8 richting Bleiswijk/Benthuizen/Zoetermeer-Noord).

Direct geholpen door onze tandarts in Zoetermeer

Kiespijn en andere orale klachten kunnen een ware hel zijn. Pas als er iets mis is, merken we hoe veel we onze mond gebruiken, bijvoorbeeld met het eten en tijdens communicatie.  Cariës of een ontstoken wortelkanaal zijn de meest voorkomende problemen waar de tandarts dagelijks mee te maken krijgt. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kwalen en aandoeningen die zich in onze mond kunnen voordoen.

In goede handen bij onze tandarts

Het kan lastig zijn om naar de tandarts in Zoetermeer te gaan als u nog nooit eerder geweest bent, slechte ervaringen bij voorgaande tandartsen heeft of gewoon doodsbang bent voor pijn. Elke tandarts in de Tandartsenkliniek weet dit. Een tandartsbezoek lijkt beangstigend, maar dat is het niet. Zeker niet nu vrijwel alle behandelingen pijnloos uit te voeren zijn. Elke tandarts is uitermate vriendelijk en begripvol, zodat zij u met veel geduld en toewijding professioneel van dienst kunnen zijn. Er worden verschillende behandelingen uitgevoerd waarin de tandarts gespecialiseerd is. 

Coronavirus

Samen houden we het coronavirus buiten de deur. Wij treffen voorzorgsmaatregelen om de kans op een besmetting zo klein mogelijk te houden. Omdat tandheelkunde essentieel is, zijn wij gewoon open voor afspraken. Vooraf vragen wij u vriendelijk of u symptomen heeft van het coronavirus en of u onlangs met iemand in contact bent geweest die besmet is. Het is verplicht een mondkapje te dragen totdat u op de stoel zit voor behandeling. Wij dragen beschermende handschoenen en eveneens een mondmasker. Wij maken meerdere keren per dag de praktijk schoon. Na elke behandeling ontsmetten wij de apparatuur. Zo houden wij een tandartsbezoek veilig.

Zoetermeer

Snel antwoord

De Tandartsenkliniek is de moderne tandartspraktijk in Rijswijk en Zoetermeer waar u de hoogste kwaliteit tandheelkundige zorg kunt verwachten in een ontspannen en huiselijke sfeer. Bij spoedvragen bel direct: 079 - 792 00 00.
Vraag het aan De Tandartsenkliniek
Vraag het aan De Tandartsenkliniek
Sending