Angsttandarts Rijswijk en Zoetermeer

Bij Angsttandarts Rijswijk en Tandarts Zoetermeer kiest niemand het hazenpad

angsttandarts RijswijkHet kan voorkomen dat u angstig bent om een bezoek te brengen aan de tandarts. Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u een slechte ervaring heeft gehad, niet zo houdt van een vreemde zo dichtbij of iets anders. Angsttandarts Rijswijk en Zoetermeer van de Tandartsenkliniek heeft alle begrip voor uw angsten en zal u helpen om stap voor stap niet alleen over uw angsten heen te komen, maar ook uiteindelijk met plezier naar de tandarts laten komen.

Bij de Tandartsenkliniek is de Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer speciaal opgeleid om de minder dappere patiënt bij te staan. De Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer is geduldig, vriendelijk en begripvol. De Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer zal bij een eerste intake goed naar u luisteren. Hij of zij zal u vragen stellen over de aard van uw angst, over wat voor behandeling u nou echt eng vindt en hoe u graag zou willen dat een behandeling verloopt. Voorafgaand aan de behandeling zal de Angsttandarts in Rijswijk of Zoetermeer u voorzien van de juiste informatie over de behandeling. Ook zal de tandarts u inlichten over de loop, duur en het materiaalgebruik van de behandeling. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder dat dit een verrassing voor u zal zijn.
Vele patiënten die bij de Angsttandarts in Rijswijk of Zoetermeer een behandeling ondergingen zijn uiterst positief over hun arts. Veel van hen hebben een reactie achtergelaten. Deze kunt u teruglezen via onze website.

Heeft u kinderen die last hebben van angsten voor de tandarts? U kunt in dat geval ook een afspraak maken met onze speciale kindertandarts. Deze arts werkt volgens een pedagogisch verantwoorde routine en maakt de controles en behandelingen tot een spannend avontuur in plaats van een enge nachtmerrie.

Voor meer informatie over onze speciale diensten en bijzondere tandartsen kunt u kijken op onze website. Voor vragen en feedback kunt u zowel digitaal als telefonisch contact opnemen.
Wilt u zich direct aanmelden? Ook dat kan snel en simpel door u online aan te melden bij de praktijk. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld en geholpen.