Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer

Overwin uw angst: Ontdek de wereld van de  stressvrije tandheelkunde!

Angst voor de tandarts? Begrijpelijk. Onze angsttandartsen in Rijswijk en Zoetermeer begrijpen uw zorgen en helpen u stap voor stap uw angst te overwinnen, zodat u uiteindelijk met plezier naar de tandarts kunt komen.

  • Onze angsttandartsen in Rijswijk en Zoetermeer zijn empathisch en begrijpen uw angsten.
  • Stapsgewijze aanpak om uw angst te overwinnen en uw tandartsbezoeken plezieriger te maken.
  • Ons doel is om u met vertrouwen en zonder angst naar de tandarts te laten komen.

 

Geruststellend voorafgaand consult bij onze angsttandarts

Bij de Tandartsenkliniek is de Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer speciaal opgeleid om de minder dappere patiënt bij te staan. De Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer is geduldig, vriendelijk en begripvol. De Angsttandarts in Rijswijk en Zoetermeer zal bij een eerste intake goed naar u luisteren. Hij of zij zal u vragen stellen over de aard van uw angst, over wat voor behandeling u nou echt eng vindt en hoe u graag zou willen dat een behandeling verloopt. Voorafgaand aan de behandeling zal de Angsttandarts in Rijswijk of Zoetermeer u voorzien van de juiste informatie over de behandeling. Ook zal de tandarts u inlichten over de loop, duur en het materiaalgebruik van de behandeling. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder dat dit een verrassing voor u zal zijn.

Vele patiënten die bij de Angsttandarts in Rijswijk of Zoetermeer een behandeling ondergingen zijn uiterst positief over hun arts. Veel van hen hebben een reactie achtergelaten. Deze kunt u teruglezen via onze website.

Meer weten over de angsttandarts? Ontdek hoe wij u kunnen helpen uw tandartsangst te overwinnen en comfortabel in de stoel te zitten!

Heeft u kinderen die last hebben van angsten voor de tandarts? U kunt in dat geval ook een afspraak maken met onze speciale kindertandarts. Deze arts werkt volgens een pedagogisch verantwoorde routine en maakt de controles en behandelingen tot een spannend avontuur in plaats van een enge nachtmerrie.

Voor meer informatie over onze speciale diensten en bijzondere tandartsen kunt u kijken op onze website. Voor vragen en feedback kunt u zowel digitaal als telefonisch contact opnemen.
Wilt u zich direct aanmelden? Ook dat kan snel en simpel door u online aan te melden bij de praktijk. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld en geholpen.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.