Tandtechniek Rijswijk en Zoetermeer

Afdeling Tandtechniek Rijswijk en Zoetermeer van De Tandartsenkliniek

Tandtechniek is een aparte specialisatie bij De Tandartsenkliniek. Tandtechniek is een ondersteunende dienst voor de tandartsen en specialisten. Deze dienst voorziet de tandartsen en specialisten van de benodigde materialen die met de hand vervaardigd moeten worden, zoals kronen en bruggen.

Tandtechniek wordt uitgevoerd door een Tandtechnicus. Dit is een specialist die zich bezighoudt met het maken van individuele kronen voorTandtechniek Rijswijk missende tanden, kiezen, bruggen en protheses.
Maar Tandtechniek houdt niet alleen de productie van Tandheelkundige voorzieningen in. Met Tandtechniek, wordt uw beugel of prothese ook snel en perfect gerepareerd. Vooral doordat De Tandartsenkliniek beschikt over een eigen Tandtechnicus en een Tandtechnisch laboratorium, zijn de wachttijden voor beugels en protheses korter dan bij andere specialisten. U wordt dus sneller geholpen, en dat is de garantie die wij u kunnen geven.
Doordat De Tandartsenkliniek beschikt over een eigen Specialist Tandtechniek, kunnen we patiënten sneller helpen. Dat betekent minder lang ongemak in uw mond, en minder lange wachtrijen. Bij de tandarts kunt u een rode-loper-behandeling verwachten, ook als uw behandeling iets gecompliceerder is.

Contact

U kunt geen rechtstreeks contact opnemen met de specialist wanneer u vragen heeft over tandtechniek. Indien u vragen heeft, kunt u deze het beste stellen aan uw behandelaar bij De Tandartsenkliniek (meestal uw reguliere tandarts of een andere specialist) of bij onze administratie. Dit komt, omdat de specialist tandtechniek in een eigen laboratorium zit. In dit speciale tandtechnische laboratorium worden hulpmiddelen vervaardigd of gerepareerd die uw gebit ondersteunen of enigszins, gedeeltelijk of geheel vervangen.

Tarieven

De tarieven voor producten afkomstig van de specialist in tandtechniek, staan op onze website. Indien u nieuwsgierig bent over de vergoeding van een tandheelkundig voorziening, kunt u het beste eerst even contact opnemen met uw zorgverzekering. De zorgverzekeraars voegen vaak basis- en aanvullende pakketten samen, waardoor het voor klinieken en zorginstanties erg moeilijk is om patiënten rechtstreeks te woord te staan over de zorgverzekering.