Orthodontie Rijswijk en Zoetermeer

Orthodontie Rijswijk en Zoetermeer? Gewoon bij De Tandartsenpraktijk

Soms kan het zijn dat je tanden en kiezen een beetje scheef staan. Het is dan verstandig om een beugel te nemen. Dit is niet alleen om verdere problematiek met je tanden, kiezen en kaken te voorkomen, maar het staat ook veel mooier. Een beugel kun je laten zetten bij de afdeling Orthodontie van de Tandartsenkliniek.Orthodontie Rijswijk

Orthodontie bij de Tandartsenkliniek biedt je zowel advies als professionele behandeling en begeleiding. Om een behandeling te starten en dus een beugel te krijgen, moet je wel eerst een doorverwijzing hebben van jouw tandarts. Met een doorverwijzing kun je een afspraak maken bij orthodontie. De tandarts beslist of jouw tanden en kiezen een beugel nodig hebben en of je er oud en gezond genoeg voor bent. Alle beugels worden op maat gemaakt en zijn zeer persoonlijk. Net als dat geen mens hetzelfde is, is ook geen beugel hetzelfde.

De ontwikkeling van de Orthodontie is in de afgelopen jaren erg verbeterd. Misschien heeft u al gehoord van de onzichtbare beugel. Ook bij ons is het mogelijk om deze te krijgen. Deze zie je dus niet, zodat je zelfverzekerd kunt blijven lachen en glimlachen. Je hoeft dan dus geen slotjes meer op je tanden!

Je kunt zowel binnen als buiten school- en kantoortijden terecht bij de afdeling Orthodontie van de Tandartsenkliniek. De kliniek voert namelijk in de avonden en op zaterdagen behandelingen uit en plant de afspraken hiervoor in.
De afdeling Orthodontie is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als het privé vervoer (auto en fiets). De bus en tram stoppen namelijk voor de deur van de praktijk. Indien je liever met de auto komt, is er mogelijkheid tot gratis parkeren in de buurt van de praktijk. Wanneer je al bekend bent met De Tandartsenkliniek, dan kunnen we je al helemaal verblijden. De afdeling Orthodontie bevindt zich namelijk op dezelfde locatie als onze andere diensten. Je hoeft dus niet te zoeken naar een heel ander adres.