Orthodontie in Rijswijk en Zoetermeer

Een Rechte Glimlach: Orthodontische Oplossingen bij Tandartsenkliniek

Stralende Tanden: Beugels bij Tandartsenkliniek voor Een Mooiere en Gezondere Lach.

  • Stralend recht: Overweeg een beugel voor een gezondere glimlach.
  • Voorkom tand- en kaakproblemen door vroegtijdige orthodontische zorg.
  • Deskundige orthodontie beschikbaar bij Tandartsenkliniek: Ontdek de mogelijkheden.

Orthodontie bij Tandartsenkliniek: Persoonlijke Beugelbehandeling op Maat

Orthodontie bij de Tandartsenkliniek biedt je zowel advies als professionele behandeling en begeleiding. Om een behandeling te starten en dus een beugel te krijgen, moet je wel eerst een doorverwijzing hebben van jouw tandarts. Met een doorverwijzing kun je een afspraak maken bij orthodontie.

De tandarts beslist of jouw tanden en kiezen een beugel nodig hebben en of je er oud en gezond genoeg voor bent. Alle beugels worden op maat gemaakt en zijn zeer persoonlijk. Net als dat geen mens hetzelfde is, is ook geen beugel hetzelfde.

Moderne Orthodontie: Onzichtbare Beugels en Flexibele Afspraken bij Tandartsenkliniek

De ontwikkeling van de Orthodontie is in de afgelopen jaren erg verbeterd. Misschien heeft u al gehoord van de onzichtbare beugel. Ook bij ons is het mogelijk om deze te krijgen. Deze zie je dus niet, zodat je zelfverzekerd kunt blijven lachen en glimlachen. Je hoeft dan dus geen slotjes meer op je tanden!

Je kunt zowel binnen als buiten school- en kantoortijden terecht bij de afdeling Orthodontie van de Tandartsenkliniek. De kliniek voert namelijk in de avonden en op zaterdagen behandelingen uit en plant de afspraken hiervoor in.


De afdeling Orthodontie is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar als het privé vervoer (auto en fiets). De bus en tram stoppen namelijk voor de deur van de praktijk. Indien je liever met de auto komt, is er mogelijkheid tot gratis parkeren in de buurt van de praktijk.

Wanneer je al bekend bent met De Tandartsenkliniek, dan kunnen we je al helemaal verblijden. De afdeling Orthodontie bevindt zich namelijk op dezelfde locatie als onze andere diensten. Je hoeft dus niet te zoeken naar een heel ander adres.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.