Uw behandeling bij onze tandarts in Rijswijk of Zoetermeer

Tandarts RijswijkDe Tandartsenkliniek is een van de meest hoog aangeschreven tandheelkundig klinieken van Nederland. Met 2 vestigingen en een zeer betrouwbaar team aan tandheelkundige specialisten, zijn wij leidinggevend in ons vakgebied. Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts dan is De Tandartsenkliniek iets voor u!

De Tandartsenkliniek bezit specialisten die sterk zijn in vele verschillende gebieden. Zo kunnen wij u van een rijke diversiteit aan hoogwaardige behandelingen voorzien. Wij beschikken, zowel in Rijswijk als bij Tandarts Zoetermeer, namelijk over kinder- en jeugdtandartsen, tandartsen gespecialiseerd in patiënten met serieuze angstklachten, cosmetisch gerichte tandartsen, implantologie, endologie en orthodontie. Welke behandeling u ook verlangt, bij De Tandartsenkliniek kunt u rekenen op een zeer aangename ervaring en vriendelijke, geduldige behandelaars.

Wij zijn aangesloten en geregistreerd bij diverse verenigingen en instanties. Al onze artsen en specialisten zijn BIG geregistreerd. Dat betekent dat zij officieel bij de overheid geregistreerd staan als vakkundige en bevoegde gezondheidswerkers. Ook is De Tandartsenkliniek aangesloten bij het NVOI, de Nederlandse Vereniging Orale Implantologie. Een vereniging die het tandartsvak niet alleen beschermt en opkomt voor de belangen van tandartsen, maar er ook voor zorgt dat tandartsen zich blijven ontwikkelen. Zo krijgt u de beste en meest moderne hulp die er bestaat.

 

Direct geholpen door onze tandarts 

billionphotosKiespijn en andere orale klachten kunnen een ware hel zijn. Pas als er iets mis is, merken we hoe veel we onze mond gebruiken, bijvoorbeeld met het eten en tijdens communicatie. Cariës of een ontstoken wortelkanaal zijn de meest voorkomende problemen waar onze tandarts dagelijks mee te maken krijgt. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kwalen en aandoeningen die zich in onze mond kunnen voordoen.

Het kan lastig zijn om naar de tandarts te gaan als u nog nooit eerder geweest bent, slechte ervaringen bij voorgaande tandartsen of gewoon doodsbang bent voor pijn. Elke tandarts in de Tandartsenkliniek, Rijswijk en Zoetermeer, weet dit. Zij zorgen er dan ook voor dat u van held op sokken veranderd in iemand die zo de stoute schoenen aantrekt. Een tandartsbezoek lijkt beangstigend, maar dat is het niet. Zeker niet nu vrijwel alle behandelingen pijnloos uit te voeren zijn. Elke tandarts is uitermate vriendelijk en begripvol, zodat zij u met veel geduld en toewijding professioneel van dienst kunnen zijn.


Iedere tandarts in de Tandartsenkliniek is hoogopgeleid en gediplomeerd in zijn of haar vakgebied. Ook zijn de tandartsen in diverse keurmerken en kwaliteitsregisters genoemd. Zo zijn de tandartsen in de Tandartsenkliniek onder andere BIG en NVOI geregistreerd. Het BIG is van de overheid, en is bedoeld om patiënten te beschermen tegen ondeskundigheid en medische missers. Bij het BIG staan alleen behandelaars geregistreerd die volledig gediplomeerd en erkend zijn in hun vakgebied. Het NVOI is een vereniging voor Tandheelkundigen die ervoor zorgt dat alle bij haar aangesloten behandelaars zich voortdurend blijven ontwikkelen. Zo kunnen wij bij de Tandartsenkliniek u verzekeren van alleen de allerbeste behandelingen.