H.M.(Henk)Brouwer

Zoetermeer


Had jaren lang een angst voor bezoek aan mondhygiëniste en tandarts.. En ging er met angst en beven naar toe of verzette afspraak. Maar sinds ik onder behandeling ben van Ester Kok en tandarts Mounir is mijn angst verdwenen en zou haast zeggen: ga met plezier naar de tandartskliniek..!! Door de vakkundige behandeling.

Mevrouw van der Rassel

Zoetermeer


"Vorige week heeft tandarts Mounir mijn boventanden voorzien van composiet facings. Ik had al sinds mijn jeugd scheve en afwijkende tanden, maar vond mezelf te oud voor een beugel. Ik heb de afgelopen week alleen maar positieve reacties gehad. Dankzij mijn facings heb ik weer een stralende lach. Volgend jaar is de onderkant aan de beurt. Dank u wel, het is een kadootje!"

Eva

Zoetermeer


“Ik ben onlangs bij de mondzorgspecialist in Zoetermeer geweest. Ik was al heel lang niet naar de tandarts geweest omdat ik door een slechte ervaring in het verleden niet meer durfde. Maar na vier jaar zonder controle kon ik niet meer tegen de pijn en moest ik wel naar de tandarts. Via een vriendin kwam ik met de mondzorgspecialist in Zoetermeer in contact. Ik ben blij dat ik bij deze tandarts ben geweest. De tandarts was erg lief, begripvol en ontzettend rustig. Graag zou ik een advies willen geven: alsjeblieft mensen wacht niet zo lang. Ga naar de tandarts voordat je pijn hebt! Doordat ik vier jaar niet ben geweest zijn 2 gaatjes uitgegroeid tot twee wortelkanaalbehandelingen en een getrokken kies. Voor deze tandarts hoef je niet bang te zijn, dus ga!”

Petra Nies

Zoetermeer


“Het team van tandartspraktijk De tandartsenkliniek Zoetermeer is fantastisch. Het zijn nette en vriendelijke mensen en de service staat hier hoog in het vaandel. Dit is aan alles duidelijk te merken. De behandelingen worden altijd heel vriendelijk en professioneel uitgevoerd en het is een uiterst hygiënische praktijk. Ik denk dat de werkwijze bij deze tandartspraktijk een aanrader kan zijn voor mensen die angst hebben om naar een tandarts te gaan. Wij zijn in ieder geval super blij met jullie. Bedankt!”

Anoniem

Zoetermeer


“Mijn angst voor de tandarts was zo groot, dat ik zelfs toen mijn kiezen afbraken geen afspraak durfde te maken. Ik hield mijn angst en mondproblemen verborgen voor iedereen omdat ik anders wel zou moeten gaan. Toen mijn vriendin er achter kwam hoe erg het eigenlijk was, heeft zij direct een tandarts gezocht die angstpatiënten kan behandelen en begeleiden. Op deze manier kwam ik bij tandarts Mounir terecht. Hij heeft alles rustig bekeken en uitgelegd wat hem en mij te doen stond, zoals het trekken van de kiezen bij de kaakchirurg en meerdere bezoeken aan hem voor het vullen van gaatjes et cetera. Doordat hij elke afspraak de tijd voor me neemt en mijn angst serieus neemt, ga ik met een beter gevoel naar mijn afspraken. De angst zit er nog wel maar wint het nu niet, ik ga naar de tandarts! Tandarts Mounir BEDANKT!!”

Dhr. de Best

Zoetermeer


“Na vele jaren diverse tandartsen te hebben gehad met een slecht resultaat, kwam deze tandarts mij ten gehore. Ik heb mij aangemeld als patiënt bij de tandartskliniek in Zoetermeer en er werd gelijk actie ondernomen voor de brug die ik eigenlijk al jaren nodig had. De behandeling viel mij reuze mee en binnen 3 weken was er een super resultaat. Nogmaals bedankt!”

Mevrouw Apperloo

Zoetermeer


“Vorige week ben ik voor het eerst naar de tandartspraktijk in Zoetermeer geweest. Ik was daarvoor patiënt bij een angsttandarts in Amsterdam. Nu vond ik dat reizen wel genoeg. Bij de tandartspraktijk in Zoetermeer ben ik snel en heel goed geholpen. Voor het eerst in mijn leven heb ik twee gaatjes laten boren zonder verdoving. In januari volgend jaar, ga ik zonder problemen weer terug voor controle. Dat is de eerste keer dat een tandarts mijn vertrouwen heeft, wat mij betreft een echte aanrader.”

Petra

Zoetermeer


“Ik ben patiënt bij deze tandartspraktijk en ik ben altijd een heel angstige patiënt geweest. Laatst moest ik een wortel laten verwijderen. Op de eerste afspraak was er geen land met me te bezeilen en heb ik heb aangegeven dat ik graag alles goed uitgelegd wil hebben. We hebben toen een tweede afspraak gemaakt en daar werd alles heel rustig en kalm uitgelegd en de behandeling is gelukt! Ik ben trots op mezelf en vooral op de manier dat ik ben behandeld. Ook de nazorg is erg goed. Ik belde omdat ik nog iets wou weten en toen werd weer alle tijd voor mij genomen. Ik heb dus heel veel lof voor deze tandartspraktijk en vooral jullie geduld vind ik uitmuntend. Heel erg bedankt voor de goede zorgen.”

Mevr. Peters

Zoetermeer


“Ik ben geen held bij de tandarts maar bij deze tandartspraktijk wordt je zó goed en met veel geduld geholpen dat ik voor het eerst een tand heb laten vullen zonder verdoving! Er wordt precies verteld wat er gedaan wordt en heb een goede ervaring met deze tandartspraktijk.”

Judith van Wissen

Zoetermeer


“Mijn vorige tandarts nam het allemaal niet zo nauw met de regeltjes van reinigen en dergelijke. Ik dacht dat het normaal was dat je binnen 5 minuten weer buiten stond en deze tandarts was zo autoritair, dat ik nooit iets durfde te zeggen of te vragen. De tandartsenkliniek Zoetermeer was als uit de hemel gezonden. Wat een ontzettende lieve, rustige en geduldige mensen! Ik durf nu weer vragen te stellen en voel me echt een mens bij hun in plaats van een 'portemonnee'. Ze werken super schoon, nemen alle tijd voor je en zijn zo verschrikkelijk lief! Als je bang bent (net als ik), is deze tandartsenpraktijk echt een aanrader. Aarzel dus niet en maak die afspraak... ervaar het zelf!”

Giel

Rijswijk


"Ondanks dat ik niet de jongste meer ben vond mijn echtgenote het niet nodig dat mijn gebit er niet zo fris meer uitzag (en terecht). De tandarts heeft bij mij een composiet behandeling toegepast en het resultaat = VAKWERK!"

Anoniem

Rijswijk


“Ik ben 8 jaar lang niet naar de tandarts geweest, omdat ik vreselijk bang ben. Maar omdat mijn kies onlangs is afgebroken en ik pijn had, was ik wel gedwongen om naar de tandarts te gaan. Ik heb toen op Google gezocht naar een angsttandarts en vond deze bij de Tandartsenkliniek in Rijswijk. Ik ging er met angst naar toe maar de tandarts was ontzettend rustig, begripvol en lief voor me. Hij vertelde precies wat er ging gebeuren en ik mocht aangeven of het goed ging. Mijn kies is getrokken nadat de tandarts er heel zeker van was dat alles goed verdoofd was. Ik ga nu verder om mijn gebit te laten renoveren en ik kan hem van harte aanbevelen.”

Mevr. Peters

Rijswijk


“Ik ben geen held bij de tandarts maar bij deze tandartspraktijk wordt je zó goed en met veel geduld geholpen dat ik voor het eerst een tand heb laten vullen zonder verdoving! Er wordt precies verteld wat er gedaan wordt en heb een goede ervaring met deze tandartspraktijk.”

Yvonne Verlind

Rijswijk


“Ik was in geen jaren naar de tandarts geweest vanwege mijn grote angst. Maar toen hoorde ik over de angsttandarts bij de Tandartsenkliniek en heb ik meteen een afspraak gemaakt om gaatjes in mijn gebit te vullen. Ik ben zo super geweldig begeleid door de tandarts, de assistente en de tandprotheticus. Daarom raad ik iedereen deze tandartspraktijk aan, zeker wanneer je met angst voor de tandarts rondloopt. Voortaan ga ik huppelend naar de tandarts toe! Bedankt team van de Tandartsenkliniek!”

Joyce Schilperoort

Rijswijk


“Gisteren heb ik een implantaat gekregen bij De Tandartsenkliniek, wat ik heel spannend vond. Maar het team was echt super lief en ik heb niets gevoeld! Waar ik zo verbaasd over ben en ook een beetje bang voor was, was de napijn....maar ik voel niets, niet eens een beurs gevoel! Ik heb zelfs geen pijnstillers geslikt, de laatste was degene die ik direct na de behandeling heb gekregen. Ik heb nog een implantaat te gaan en die zie ik nu zonder angst tegemoet. Tandartsassistente Sandra wil ik ook erg bedanken voor de peptalk voordat ik naar binnen ging.”

Anita

Rijswijk


“Ik was jarenlang niet meer bij een tandarts geweest ivm minder prettige ervaringen! Doordat ik een gaatje in mijn kies had moest ik wel naar een tandarts. De angsthaas die ik was is een stuk minder geworden dankzij mijn tandarts SAIDA. Zij heeft bij mij diverse behandelingen moeten uitvoeren om mijn gebit te herstellen en ik heb er helemaal niets van gevoeld. Geweldig! En dan heb ik het over oa een kies trekken (verrot), gaatjes boren en een wortelkanaalbehandeling. Saida is een echte Toppertje! Iedereen in de Tandartsenkliniek is aardig! Niet twijfelen, gewoon gaan, je krijgt er geen spijt van!”