Kunstgebit Rijswijk en Zoetermeer

Nadenken over een Kunstgebit: Uw Gids naar een Nieuwe Glimlach

Kies voor Verandering: Onze Hulp bij een Kunstgebit

  • Overweegt u een prothese? Wij staan klaar om te helpen.
  • Van oriëntatie tot beslissing: uw tandarts begeleidt u.
  • Samen de beste prothese-optie vinden bij Tandartsenkliniek

Een Nieuwe Start: Het Overstappen naar een Kunstgebit bij Tandartsenkliniek

Het is een zeer moeilijke beslissing om uw eigen, natuurlijke gebit in te wisselen voor een kunstgebit. De Tandartsenkliniek weet dat als geen ander.

Al vele patiënten zijn gekomen om dit proces te doorlopen. Meestal zijn dit patiënten die ernstig worden belemmerd tijdens het praten en eten. Vooral het eten wordt pijnlijk, waardoor vele patiënten uiteindelijk hun eetlust verliezen. 

Ontdek de Opties: Soorten Kunstgebitten en Informatiebronnen

Er zijn vele verschillende soorten prothesen. Natuurlijk is er het oude en bekende uitneembare gebit. Door de tijd heen is het comfort en de functionaliteit van deze prothese aanzienlijk verbeterd. Hierdoor zit het lekkerder in uw mond, blijft het beter zitten en ziet het er realistisch uit. Niemand zal merken dat u een kunstgebit draagt. En dat geldt natuurlijk ook voor de andere protheses.


Doordat de tanden en kiezen in de onderkaak vaak sterker zijn dan die in de bovenkaak, kunt u ervoor kiezen om alleen de tanden en kiezen in uw bovenkaak te vervangen voor een gedeeltelijk kunstgebit. Ook is het mogelijk om naast het bekende uitneembare kunstgebit te kiezen voor een klik kunstgebit.

Hierbij worden er speciale schroeven in uw kaak gezet, die met uw bot meegroeien. U kunt uw gebit gemakkelijk in- en uithalen, zonder het gebruik van kleefmiddeltjes.

Tot slot is er nog een partiële prothese, een speciaal gedeeltelijk kunstgebit, voor als u slechts enkele tanden en/of kiezen mist.

Op onze website kunt u gemakkelijk en gratis, folders downloaden met betrekking tot een kunstgebit. Hierin staat uitgebreide informatie over de overgang naar een kunstgebit en over het onderhoudt ervan. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd even digitaal of telefonisch contact met ons opnemen.

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!

Schrijf u online in bij De Tandartsenkliniek!
Bezig met versturen

Online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek

Door het bovenstaande formulier in te vullen kunt u zich online inschrijven bij tandartspraktijk De Tandartsenkliniek in Rijswijk en Zoetermeer. U wordt dan spoedig teruggebeld voor het maken van een eerste afspraak.