fbpx

Implantaat in bovenkaak laten plaatsen

gebitsherstel na
Gebitsherstel
31 januari 2016
kegeltanden na
Kegeltanden correctie
31 januari 2016

Implantaat in bovenkaak laten plaatsen

Implantaat in bovenkaak laten plaatsen na

Geen gat meer in mijn bovengebit

“Nadat mijn kies twee jaar geleden is getrokken en ik twee jaar zichtbaar met een gat in mijn bovengebit heb rondgelopen was het afgelopen september eindelijk zover, er werd een implantaat geplaatst. Ondanks dat ik de informatie op de website had gelezen en de filmpjes had bekeken, was het lastig voor te stellen wat er daadwerkelijk zou gaan gebeuren. Hoe lang zou het duren? Zou het pijnlijk zijn? Hoe zou ik me naderhand voelen? Ik heb werkelijk geen idee. Maar inmiddels kan ik oprecht zeggen dat het 100% procent meevalt.

“Het plaatsen van de implantaat is mij 100% meegevallen”

Tot mijn verbazing duurde het geheel slecht 30 minuten en heb ik niks gevoeld. Ook de dagen na de behandeling heb ik nergens last van gehad, geen enkel moment van pijn. Inmiddels hebben ze na 3 maanden ook de kroon geplaatst en is mijn bovengebit weer compleet. Het ziet er keurig uit, je ziet geen verschil. Het plaatsen van de implantaat is mij werkelijk 100% meegevallen.”

Suzanne Eijkemans – Rijswijk

Gebit zonder implantaat
Gebit met implantaat
WhatsApp App ons