fbpx

Implantaat plaatsen in bovenkaak

kroon laten plaatsen in bovenkaak egbert na
Kroon laten plaatsen in bovenkaak
31 januari 2016
facings na
Facings laten plaatsen
31 januari 2016

Implantaat plaatsen in bovenkaak

implantaat bovenkaak everon tandartsenkliniek rijswijk na

Tot mijn verbazing heb ik niets gevoeld!

“Hoe lang zou het duren? Zou het pijnlijk zijn? Zeker wanneer je met angst voor de tandarts rondloopt stel je jezelf altijd dezelfde vragen. Tot mijn verbazing heb ik niks gevoeld. Ook de dagen na de behandeling heb ik nergens last van gehad, geen enkel moment van pijn.

Het plaatsen van de implantaat is mij werkelijk 100% meegevallen.

Inmiddels is mijn bovengebit weer compleet. Het ziet er keurig uit, je ziet geen verschil. Als je deze behandeling vergelijkt met een wortelkanaalbehandeling, voel je bij een wortelkanaal meer last/pijn dan bij een implantaat. Verder een super lief personeel van De Tandartsenkliniek in Rijswijk, Daarom raad ik iedereen deze tandartspraktijk aan. Aarzel dus niet en maak die afspraak voor het plaatsen van een implantaat … ervaar het zelf!!”

Everon – Rijswijk

Bovenkaak zonder implantaat
Bovenkaak met implantaat
WhatsApp App ons